Brezplačna dostava ob nakupu nad 80 €

O nas


 

 

Prva zamisel o lastni butični trgovini se mi je porodila, ko sem prvič postala mamica. Naši družini se je takrat pridružila Sofija in s seboj prinesla paket inspiracije, ki je botroval ustanovitvi znamke Osebna nota. Iskala sem nežne in posebne izdelke, ki bi jim lahko dodala njeno ime in jih obdržala za spomin, tudi ko bo odrasla. Ker jih nisem našla, sem se odločila, da jih ustvarim sama.

Na začetku sem hodila počasi in previdno, vendar z jasno vizijo in gorečo željo. Željo postati naslov, kjer se dobijo najlepša personalizirana darila daleč naokoli. Prepričana sem bila, da si naša mala dragocena bitjeca zaslužijo samo najboljše in to je bila tudi moja glavna misija pri izboru izdelkov in materialov.

Odziv strank je bil že od samega začetka neverjeten. Z vašo podporo je Osebna nota rasla in rasla. Vmes se je ponovno povečala tudi naša družina - pridružil se nam je še Maks. Zame dodatna motivacija, da sledim svojim sanjam in še naprej iščem drugačne, unikatne izdelke, ki bodo razveseljevali malčke in mamice. 

Danes je Osebna nota majhno in srčno družinsko podjetje, v katerem sodeluje vsa družina. Za znamko v prvi vrsti stojim Tadeja, ki sprejemam in pakiram vaša naročila, brskam za novimi izdelki, z veseljem prebiram vaše komentarje in skrbim za objave na socialnih omrežjih. Drugi steber je mož Anže, ki skrbi, da tudi v ozadju vse teče kot namazano. In potem sta tukaj še Sofija in Maks, naša najmlajša in najbolj navihana sodelavca, ki skrbita, da nam ni nikoli dolgčas. 

Naša glavna vizija ostaja še naprej nuditi kakovostne butične izdelke, ki s personaliziranimi detajli izstopajo iz množice in za nekoga ostanejo večen spomin. Iskreno verjamemo, da boste z izdelki Osebne note v svet vnesli nekaj nežnega in magičnega ter poskrbeli, da se nekomu ob njih zaiskrijo oči. In to nas žene naprej.

Dobrodošli pri nas.

Tadeja & co.