Brezplačna dostava nad 70€

Moja zgodba


 

Sem Tadeja in tako kot vsak starš, sem tudi jaz prepričana, da je moj mali zakladek najbolj dragoceno bitje na tem svetu in si zasluži samo najboljše. In prav moja Sofija je moja največja inspiracija in motivacija, da sem se odločila ustvariti znamko Osebna nota. Želela sem drugačne izdelke, unikatne, takšne, ki bodo poskrbeli za sanjave trenutke in za trajen spomin. Osebna nota prinaša kvalitetne izdelke za naše male zaklade, ki pa s personaliziranimi in skrbno izbranimi detajli poskrbi za nekaj več. V prostor vnese nekaj magičnega, nekaj, na kar smo ponosni. Misel na naš zaklad. 

Za vsakim izdelkom, ki ga boste našli v naši spletni trgovini, stoji zgodba in prav vsi izdelki so zasnovani tako, da vas popeljejo v sanje. Sanje, o nečem lepem. 

Se sprašujete kdo stoji za znamko? Jaz, Tadeja. Jaz sem tista, ki izberem vsak izdelek, poskrbim za vsak detajl na izdelku, sprejemam vaša naročila in pošiljam pakete. Z veseljem prebiram vaše komentarje in objave na družbenih omrežjih, sem pa tudi na voljo za morebitna vprašanja. 

Verjamem, da boste s pomočjo naših izdelkov v vaš svet vnesli nekaj nežnega in magičnega ter da bodo osebni detajli na naših izdelkih pričarali nasmeh pri vaših malih zakladih.